top of page

Om #Fotballyst

Fotballyst er en nasjonal aktivitet som passer for alle!

Det er gratis å delta, og man kan vinne flotte premier i løpet av sommerferien.

Hovedpremien trekkes ut blant alle som registrerer minimum 50 timer med fotballrelatert aktivitet i løpet av sommeren! I tillegg vil det være ulike ukesoppdrag som premieres med blant annet signerte drakter fra norske lag.

 

Hvordan fungerer det?

Du registrerer deg med navn og nummer på fotballyst.no.(link) om du er med i en klubb så kan du også legge inn det. Om din klubb ikke er registrert enda, så kan du registrere den selv 😊 De første 14 dagene er det vervekampanjer, om noen har vervet deg så legger du inn navnet under *vervet av, så er personen med i trekningen av en signert trikseball fra Anders Solum!

Når du så har registrert deg, så starter du å registrere timer- velkommen og lykke til! Du er nå i gang 😊

 

All fotballaktivitet kan registreres! Fotballturnering, trening med laget, i hagen med bestefar, på stranda med venner, med ballong i stua! Bare fantasien som stopper oss 😊

Klarer du 50 timer eller mer, så kan du bli en av 10 heldige vinnere av landslagsdrakt og to billetter til Norge-Serbia på Ullevål Stadion 27 september.

 

Fotballyst oppfordrer alle til å komme seg ut på løkka med ballen under armen 😊

Fotballyst måler ikke ferdigheter, vi måler bare lysten til å spille fotball!

 

Vi har målsetning om at vi sammen klarer 100000 timer i løpet av sommeren,  vi håper du vil hjelpe oss med dine timer!

 

Sammen om målet,

Mvh

Hof il, Fotballyst

Om oss

Hof il i Holmestrand har en liten fotballgruppe med mange engasjerte foreldre som ønsker barna en sunn hverdag og et godt fotballtilbud. Ideen om fotballyst ble født under en EM kamp i en garasje i Hof, det ble diskutert hvordan vi kan bidra positivt til å trekke ungene vekk fra en passiv tilværelse foran skjermen.

 

Styret i fotballgruppa fulgte raskt opp med å videreutvikle prosjektet som vi nå vil dele med hele Norge. Målsetningen er å få barn og unge til å ta med seg ballen på løkka og på den måten øke aktivitetsnivået. Om vi i Hof kan få med oss 80 unger, så må Norge kunne mangedoble det.

Sammen med DNB og flere eliteserieklubber kaster oss ut i det. Vi er spente, og gleder oss til mange registreringer og trekning. Om idrettslaget får et overskudd, vil midlene bli brukt til å videreutvikle prosjektet og bygge opp lokale fotballtilbud. Vi krysser fingrene for at hele Norge vil være med på festen! Vi gleder oss.

Sportslig hilsen Fotballstyret i Hof IL

 

Konkurransen er meldt inn til Lotteri- og stiftelsestilsynet.
Lotterinummer:1248974

bottom of page