top of page

Om

#FOTBALLYST

#Fotballyst er en nasjonal aktivitet som ble etablert av HOF IL og som passer for alle. Det er gratis å delta, og man kan vinne flotte premier i løpet av sommerferien. ​​​ Hvert år vil #Fotballyst tildele en hovedpremie. Hovedpremien trekkes ut blant alle som registrerer minimum 50 timer med fotballrelatert aktivitet i løpet av sommeren! I tillegg vil det være ulike ukesoppdrag som premieres med blant annet signerte drakter fra norske lag. ​ Hvordan fungerer det? Du registrerer deg med navn og nummer på fotballyst.no, om du er med i en klubb så kan du også legge inn det. Dersom din klubb ikke er registrert enda, kan du også registrere den selv i appen. Etter registrering, kan appen brukes for å kunne registrere dine timer. ​ All fotballaktivitet kan registreres! Fotballturnering, trening med laget, i hagen med bestefar, på stranda med venner, med ballong i stua! Bare fantasien som stopper oss. ​ #Fotballyst oppfordrer alle til å komme seg på løkke med ballen under armen og være i aktivitet. ​ #Fotballyst måler ikke ferdigheter, men kun lysten til å spille fotball!​
urban1.png

#Fotballyst er en nasjonal aktivitet som ble etablert av HOF IL og som passer for alle. Det er gratis å delta, og man kan vinne flotte premier i løpet av sommerferien.

Hvert år vil #Fotballyst tildele en hovedpremie. Hovedpremien trekkes ut blant alle som registrerer minimum 50 timer med fotballrelatert aktivitet i løpet av sommeren! I tillegg vil det være ulike ukesoppdrag som premieres med blant annet signerte drakter fra norske lag.

Hvordan fungerer det?

Du registrerer deg med navn og nummer på fotballyst.no, om du er med i en klubb så kan du også legge inn det. Dersom din klubb ikke er registrert enda, kan du også registrere den selv i appen. Etter registrering, kan appen brukes for å kunne registrere dine timer.

All fotballaktivitet kan registreres! Fotballturnering, trening med laget, i hagen med bestefar, på stranda med venner, med ballong i stua! Bare fantasien som stopper oss.

#Fotballyst oppfordrer alle til å komme seg på løkke med ballen under armen og være i aktivitet.

#Fotballyst måler ikke ferdigheter, men kun lysten til å spille fotball!​

Vår

HISTORIE

Hof IL i Holmestrand har en liten fotballgruppe med mange engasjerte foreldre som ønsker barna en sunn hverdag og et godt fotballtilbud.

 

Ideen om fotballyst ble født under en EM kamp i en garasje i Hof, det ble diskutert hvordan en kan bidra positivt til å trekke ungene vekk fra en passiv tilværelse foran skjermen.

 

Styret i fotballgruppa fulgte raskt opp med å videreutvikle prosjektet som vi nå deler med hele Norge. Målsetningen er å få barn og unge til å ta med seg ballen på løkka og på den måten øke aktivitetsnivået. Om vi i Hof kan få med oss 80 unger, så må Norge kunne mangedoble det.

Sammen med flere eliteserieklubber har vi kastet oss ut og tatt initativ med å skape noe nytt som vil være interessant for mange. Vi er spente, og gleder oss til mange registreringer og trekning. Om idrettslaget får et overskudd, vil midlene bli brukt til å videreutvikle prosjektet og bygge opp lokale fotballtilbud. Vi krysser fingrene for at hele Norge vil være med på festen!

Hof IL i Holmestrand har en liten fotballgruppe med mange engasjerte foreldre som ønsker barna en sunn hverdag og et godt fotballtilbud.  Ideen om fotballyst ble født under en EM kamp i en garasje i Hof, det ble diskutert hvordan en kan bidra positivt til å trekke ungene vekk fra en passiv tilværelse foran skjermen.   Styret i fotballgruppa fulgte raskt opp med å videreutvikle prosjektet som vi nå deler med hele Norge. Målsetningen er å få barn og unge til å ta med seg ballen på løkka og på den måten øke aktivitetsnivået. Om vi i Hof kan få med oss 80 unger, så må Norge kunne mangedoble det. ​ Sammen med flere eliteserieklubber har vi kastet oss ut og tatt initativ med å skape noe nytt som vil være interessant for mange. Vi er spente, og gleder oss til mange registreringer og trekning. Om idrettslaget får et overskudd, vil midlene bli brukt til å videreutvikle prosjektet og bygge opp lokale fotballtilbud. Vi krysser fingrene for at hele Norge vil være med på festen!
bottom of page