top of page
  • Forfatterens bildeIlir Beqiri

Her kommer vinneren av RBK-drakt...


Ukas #Fotballyst-konkurranse ble veldig  spennende og nå har en heldig deltaker ved navn Fabian E fra Konnerud IL vunnet en etterlengtet Rosenborg-fotballdrakta. Etter 10,75 antall registrerte timer ble Fabian E trukket som den glade og heldige vinneren av den populære konkurransen.


Ukas #Fotballyst-konkurranse ble veldig spennende og nå har en heldig deltaker ved navn Fabian E fra Konnerud IL vunnet en etterlengtet Rosenborg-fotballdrakta. Etter 10,75 antall registrerte timer ble Fabian E fra Konnerud IL trukket som den glade og heldige vinneren av den populære konkurransen.


Deltakelsen i konkurransen var enkelt. Fotballspillere ble oppfordret til å registrere seg på #Fotballyst-appen og logge timer med fotballaktiviteter de deltok i.


I løpet av konkurransen registrerte deltakerne imponerende mengder med timer, noe som understreker fotballens unike evne til å samle mennesker og skape fellesskap. Hashtaggen #Fotballyst har spredt seg som ild i tørt gress på sosiale medier i den siste tiden, og fotballglade fans fra alle aldre og bakgrunner er ivrige etter å dele sin kjærlighet til sporten.


Alle som har vært med i konkurransen har håpet på å bli den heldige vinneren av den ettertraktede RBK-fotballdrakten, som var signert av alle spillerene og blir sett på som en unik samlergjenstand.


Etter nøye gjennomgang av alle de deltakerne som hadde logget inn timer, foretok #Fotballyst denne uken trekningen for å avgjøre vinneren. Og til slutt, med forventning i luften, ble Fabian E navn trukket ut som den heldige vinneren av Rosenborg.


#Fotballyst gratulerer Fabian E og takker for den overveldende responsen på konkurransen. "Vi er takknemlige for den enorme støtten vi får fra våre fantastiske aktive spillere.


Den glade vinneren, Fabian E, vil nå få et minne for livet i form av den signerte RBK-fotballdrakten i posten, og han vil alltid huske denne konkurransen som et spesielt øyeblikk i hennes kjærlighet til fotballen.


#Fotballyst-konkurransen har vist at fotballens kraft når langt utenfor banen, og den har vært med på å styrke engasjementet til spillere i flere klubber. Med en slik entusiasme rundt sporten ser fremtiden lys ut for klubbene og fotballen som helhet.


Med den vellykkede konkurransen bak seg, er det ingen tvil om at fotball vil fortsette å bringe glede og samle mennesker verden over, akkurat som det har gjort i generasjoner.
Comments


Top Stories

bottom of page