top of page
  • Forfatterens bildeIlir Beqiri

Velkommen til #Fotballyst Kickoff 2024
Er dere klare for en dag fylt med fotballglede, moro og herlig fellesskap? Vi er begeistret for å invitere dere til Fotballyst Kickoff den 22. juni 2024 på Hof Stadion!


Hva er Fotballyst?


#Fotballyst er en nasjonal aktivitet som oppfordrer barn og unge til å være aktive med fotball gjennom hele sommeren. Vi ønsker å spre fotballglede og motivere alle til å delta i sunne, morsomme aktiviteter. Ved å registrere dine fotballaktiviteter på fotballyst.no, får du sjansen til å vinne fantastiske premier, inkludert signerte drakter fra norske toppklubber!


Kickoff Detaljer


Dato: 22. juni 2024

Tid:13:00 - 15:00

Sted: Hof Stadion


Vi har en fantastisk dag planlagt for dere med masse fotballaktiviteter og en spennende kamp! Og hva er vel bedre enn å nyte deilige, nystekte vafler mens man heier på favorittlaget sitt?


Alle er velkomne!


Uansett om du er en ivrig fotballspiller eller bare elsker å være med på moroa, så er du hjertelig velkommen til vår Kickoff. Dette er en perfekt anledning for familier, venner og alle fotballinteresserte til å komme sammen, ha det gøy og dele lidenskapen for fotball.


Hvorfor delta gjennom sommeren?


  • Fotballglede: Delta i morsomme fotballaktiviteter og spill.

  • Premier: Registrer dine aktiviteter og vinn flotte premier.

  • Fellesskap: Opplev en dag full av samhold og nye vennskap.

  • Mat og Moro: Nyt vafler og kos deg med kamp og aktiviteter på Kickoff-dagen.


Så sett av datoen og bli med på en uforglemmelig dag på Hof Stadion! Ta med deg familie, venner og et stort smil – vi gleder oss til å se deg der!


#Fotballyst - hvor fotball og glede møtes!


Følg oss på sosiale medier


Følg oss på TikTok, Instagram og Facebook for oppdateringer, spennende nyheter og morsomme innblikk fra våre aktiviteter.


Vi sees på Hof Stadion den 22. juni! ⚽🎉Comments


Top Stories

bottom of page