top of page
  • Forfatterens bildeIlir Beqiri

UKE 32: Vinn en signert Brann-drakt med #Fotballyst-appen!


Vi har gleden av å invitere deg til vår spennende konkurranse hvor du kan få sjansen til å vinne en eksklusiv signert Brann-drakt!

Vi ønsker å belønne ditt fotballiv med en spennende konkurranse, hvor du har sjansen til å vinne en eksklusiv signert Brann-drakt!


Det er enkelt å delta: Last ned #Fotballyst-appen fra App Store eller Google Play Store, og registrer dine fotballaktiviteter og treningstimer. Når du har logget 10 timer eller mer innen 13. august kl. 12:00, blir du automatisk med i trekningen om å bli den heldige vinneren av den signerte drakten!


Jo mer du spiller og trener, desto større er sjansen din for å vinne. Så kom i gang, vis oss din fotballglede og vær med i kampen om premien!


Vinneren vil bli offentlig kunngjort på våre sosiale medier kanaler - følg med på Instagram og Facebook den 14. august for å se om det er deg som blir den heldige! Vi vil også publisere vinneren på vår webside www.fotballyst.no.


Ikke gå glipp av denne sjansen til å bli eieren av en unik signert Brann-drakt. Last ned #Fotballyst-appen nå, og del din fotballglede med oss!Comments


Top Stories

bottom of page