top of page
  • Forfatterens bildeIlir Beqiri

UKE 31: Vinn en signert VIF drakt!


Dette er en unik sjanse til å få hendene på en signert Vålerenga-drakt, og vi oppfordrer alle fotballentusiaster til å delta. Del gjerne nyheten med venner og familie, og bli med på vår fotballglede!  Følg med på våre offisielle Facebook- og Instagram-sider samt vår hjemmeside for å få oppdateringer om konkurransen og vinnerkunngjøringen. Vi gleder oss til å dele denne spennende opplevelsen med dere alle!

Uke 31 er her, og #Fotballyst er tilbake med en spennende konkurranse! Nå har du muligheten til å vinne en signert Vålerenga-drakt ved å delta i vår konkurranse.

For å være med i trekningen må du ha registrert minst 10 timer i #Fotballyst-appen.


Registreringen gir deg ikke bare sjansen til å vinne den ettertraktede drakten, men den lar deg også nyte alle fordelene med å holde deg aktiv og engasjert i fotballverdenen gjennom appen vår.


Konkurransen avsluttes den 6. august kl. 12:00, så sørg for å registrere nok timer før fristen for å få din sjanse til å vinne. Vår spennende trekning vil bli publisert på sosiale medier og vår hjemmeside, slik at alle kan følge med når vi annonserer den heldige vinneren.


Dette er en unik sjanse til å få hendene på en signert Vålerenga drakt, og vi oppfordrer alle fotballentusiaster til å delta. Del gjerne nyheten med venner og familie, og bli med på vår fotballglede!


Følg med på våre offisielle Facebook- og Instagram-sider samt vår hjemmeside for å få oppdateringer om konkurransen og vinnerkunngjøringen. Vi gleder oss til å dele denne spennende opplevelsen med dere alle!


Lykke til!


Kommentare


Top Stories

bottom of page